Polichrono se numara printre cele mai populare statiuni de pe bratul Kassandra.

polichrono

Turistii sositi in Polichrono beneficieaza de o plaja mare si facilitati turistice dezvoltate. Se afla in apropiere de Hanioti si Pefkohori, alte zone populare. Deasemenea, statiunea este aproape de Kallithea, care este principalul centru de divertisment al peninsulei Kassandra.

Plaja Polichrono si apele sale sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai curate din Grecia, iar intrarea in apa este lina. Deci, este recomndata pentru familiile cu copii mici si nu numai. Plaja este lunga si nisipoasa, apa este calda si vantul este practic inexistent. Pe plaja, va puteti bucura de diverse sporturi nautice.

Booking.com

Cu toate ca statiunea dispune de facilitati de divertisment, este preferata de familii, intrucat tinerii doresc sa participe la petrecerile din Kallithea, mentionata mai sus. Posibilitatile de cazare Polichrono se adreseaza tuturor tipurilor de turisti. Intr-o vacanta in Polichrono puteti opta pentru hoteluri de lux ori apartamente si studiouri de inchiriat la preturi accesibile. Majoritatea unitatilor de cazare sunt situate aproape de plaja. Exista, deasemenea, o gama larga de facilitati suplimentare. In Polichrono, puteti gasi farmacii, magazine, taverne, baruri, supermarketuri si asa mai departe. Polichrono ofera un cadru natural placut si o priveliste frumoasa. Peisajul este dominat de padurile de pini si plantatiile de maslini.

Polichrono este bogat in vestigii istorice. Orasul isi asuma pozitia ocupata in trecut de orasul antic Neapolis, ceea ce este confirmat de sapaturi. Puteti vizita Acropola din Neapolis, cimitirul si o biserica crestina timpurie cu coloane de marmura. Pentru a va familiariza mai mult cu modul de trai al localnicilor, mergeti la Muzeul de Folclor. Deasemenea, nu ratati Biserica Agios Athanasios si o fabrica veche de masline.

Alege una dintre cazarile de TOP din Polichrono!

Lasă un răspuns