Descoperiti Leptokaria si bucurati-va de frumusetea si originalitatea acestei statiuni

Leptokaria este o statiune turistica construita relativ recent. Asemeni multor statiuni grecesti, Leptokaria a fost un mic sat pescaresc, care in timp a devenit o statiune iubita de multi turisti. Statiunea Leptokaria este incadrata de plaje de nisip si pietre fine, catalogate cu steagul albastru al Europei.

CAZARE IEFTINA IN LEPTOKARIA GASITI AICI

Asezare si cai de acces

leptokaria travelturist

Statiunea se afla la o distanta de 25 kilometri de Katerini, cu acces usor de la autostrada nationala si de la caile ferate suburbane (statia Leptokaryas). Deasemenea, statiunea se afla la o ora de mers cu masina fata de Salonic si la o jumatate de ora de Larissa.
Leptokaria este o statiune situata la poalele Muntelui Olimp, in Golful Salonic si face parte din suita de statiuni care alcatuiesc Riviera Olimpului. Statiunea apartine de regiunea Macedonia, a carei capitala este Katerini. Scaldate de apele Marii Egee, minunatele plaje ale statiunii sunt de nisip si pietris. Partea vestica a statiunii ofera o priveliste frumoasa asupra Muntelui Olimp, considerat casa a zeilor Greciei Antice.

Cazare si divertisment in Leptokaria

Booking.com

Leptokaria este un oras mic, de 4.000 de locuitori. Infrastructura turistica ofera diverse posibilitati de cazare in Leptokaria, pentru turistii care vin aici. In functie de nevoile individuale, in statiune exista baruri, taverne si restaurante, care creaza o atmosfera placuta, de vacanta.  Pentru cei carora le place sa danseze noaptea, exista doua discoteci in oras. Sunt multi turisti care-si doresc sa petreca o seara in stil grecesc. Acestia pot sa asculte sau sa danseze pe acordurile muzicale grecesti, poposind intr-o taverna traditionala.

ALEGE UNA DINTRE CAZARILE CU RAPORT BUN CALITATE/PRET

Lasă un răspuns