Neos Marmaras este cea mai cosmopolita statiune din Sithonia.

neos marmaras halkidiki

Acest loc imbina marea si muntele, plimbarile romantice si divertismentul salbatic. In acelasi timp, bucataria greceasca traditionala se combina cu cea internationala intr-un mod special.O plimbare de-a lungul aleii cu pini de la malul marii ofera turistului o vedere unica asupra statiunii Neos Marmaras si a insulei Kelyfos. Aceasta micuta insula ce se afla in apropierea statiunii Neos Marmaras este nelocuita si are forma de broasca testoasa. Soarele care straluceste pe mare, cerul ce combina o multitudine de culori la apus si nisipul care straluceste pe plajele umezite de apele albastre sunt imagini de neuitat.Turistii sositi in vacanta in Neos Marmaras raman profund miscati de frumusetea naturii. O multime de  imagini poetice si romantice se desfasoara in fata vizitatorilor.

neos marmaras halkidiki
Booking.com

In Neos Marmaras turistii pot gasi numeroase posibilitati de cazare, banci cu ATM-uri pentru tranzactii rapide, cabinete medicale, farmacii si un oficiu postal.
Pentru a explora zona se pot inchiria taxiuri, masini, motociclete, barci si exista servicii de transport cu autobuzul spre Salonic sau localitatile invecinate din Sithonia.
Numeroasele magazinele din statiune, tavernele si barurile acopera nevoile zilnice ale turistilor. Magazinele de suveniruri au o gama larga de obiecte locale si traditionale.

neos marmaras halkidiki

CAZARE DE TOP IN NEOS MARMARAS

Plajele din Neos Marmaras

Plajele din zona Neos Marmaras sunt surprinzator de diverse: plaje nisipoase in golfuri mici, plaje cosmopolite sau retrase. Exista variante pentru orice preferinta a turistilor, dar garantat toate plajele au ape limpezi si albastre. Plaja principala din Neos Marmaras are multe baruri si taverne unde se servesc preparate din peste si fructe de mare. Plaja porneste de la ultimul golf al orasului si se intinde pana la Porto Carras, cel mai mare complex hotelier din zona. In Porto Carras este a doua cea mai mare podgorie privata din Europa. Vinul produs aici se vinde in intreaga lume, sub marca Porto Carras.
Populatia statiunii este de pana la 3000 de locuitori, dar vara ajunge la 20.000. Acest lucru se datoreaza numerosilor turisti ce umplu hotelurile si pensiunile.

Lasă un răspuns