Moraitika este una dintre cele mai active statiuni turistice din insula Corfu

Statiunea Moraitika este situata in fata unei plaje perfecte. Satul se afla la o distanta de circa 18 km fata de Aeroportul International Corfu. Principala strada din Moraitika este intesata de baruri, restaurante si magazine, pe o distanta de peste un kilometru.

statiunea-mstatiunea moraitika corfu travelturist 1

Ano Moraitika, satul vechi

Satul mai vechi de pe dealul din celalalt capat al statiunii Moraitika, este cunoscut sub numele de Ano Moraitika. Casele si aleile mici din acest sat pastreaza autenticitatea locului, departe de modernismul si aglomeratia din statiune. Urcand pe deal, faceti un scurt popas de suflet la biserica din Theotokou Kimiseos, a carei unicitate o reprezinta clopotnita deosebita. Din aceasta zona, se poate admira o priveliste minunata a coastei.

Cazare in Moraitika si oferte cazare ieftina Moraitika gasesti AICI

Divertisment si viata de noapte

In statiune sunt o multime de cluburi pline de viata si taverne care au program pana tarziu in noapte. Cu toate acestea statiunea nu este la fel de salbatica ca si statiunea de tineret, Kavos. Moraitika este statiunea preferata, un amestec cosmopolit de familii si cupluri mai tinere. In general, turistii care aleg aceasta statiune isi doresc un loc plin de viata, cazare in Moaitika buna si o plaja de nisip.

Booking.com

Plaja din Moraitika

Plaja pitoreasca din satul Moraitika ofera conditii ideale pentru inot. Pe plaja veti gasi un centru de sufundari, unde puteti lua lectii de scuba diving. In afara de centrul de scufundari care ofera lectii atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Pentru excursii scurte, va recomandam o vizita la plaja Aghios Ioannis.
Plaja Moraitika este una populara, un amestec lung de nisip si pietre, iar apa marii este calda, putin adanca, oferind siguranta pentru scaldat. Va puteti bucura de excursii cu barca catre golfuri mici si izolate, sau catre alte plaje lungi de nisip, siuate in zona.