Argassi, statiunea de la poalele muntelui Skopos

Statiunea Argassi este situata pe coasta de est a insulei Zakynthos, la doar 4 km de capitala, orasul Zante si la 6 km de aeroport. Este una dintre primele statiuni ale insulei care a atras atentia turistica, devenind o alegere foarte populara printre turistii din toate partile lumii.

argassi travelturist 1

Argassi, statiunea cu pozitie de invidiat!

Statiunea este un frumos sat la malul marii, ce se afla practic pe o campie verde, la poalele muntelui Skopos. Statiunea detine o pozitie de invidiat, fiind localizata intre orasul Zante si peninsula Vassilikos, cu magnificul Mt Skopos in fundal. Centrul orasului se invarte in jurul drumului principal care trece prin statiune. Drumul este flancat de ambele parti de o gama larga de hoteluri, magazine, baruri, restaurante si supermarketuri. Astfel, vei gasi foarte usor tot ce ai nevoie in timpul vacantei tale.

Booking.com

Plaja din Argassi

Plaja este o fasie ingusta care se intinde pe o distanta de 1 kilometru de-a lungul coastei si multe dintre hotelurile si spatiile de cazare sunt construite in apropiere. Aici gasiti spatii de cazare in Argassi, pentru toate buzunarele.

Statiune pentru toate gusturile

Argassi are o popularitate in continua crestere, deoarece zona ofera toate facilitatile posibile pentru vizitatorii sai. Peisajul este incantator! Statiunea este inconjurata de o frumoasa padure de pini, cu flori frumoase. Tinerii se pot bucura de sporturi nautice, baruri si cluburi de noapte. Familiile cu copii vor aprecia restaurantele, zonele de joaca pentru copii si plimbarile  prin magazine.

Ruinele podului din portul Argassi

plaja argassi zakynthos travelturist-

Podul din statiune este construit la estul unui rau si este astazi ruinat. Podul se afla la 10 metri de malul marii, in micutul port al statiunii Argassi. Aproape jumatate din pod, care facea parte din drumul principal, se afla acum pe tarm, iar cealalta jumatate este scufundata in mare. Acest lucru se datoreaza eroziunii severe a apei  si a vanturilor. Podul a fost initial construit in 1885 si este alcatuit din trei arcuri.