Sarti, o statiune usor cosmopolita din Sithonia, care te va cuceri!

sarti halkidiki travelturist

Sarti este o statiune care poate fi optiune de vacanta in Sithonia. Aceasta statiune combina frumusetea muntilor si a marii, plajele cu nisip alb si golfurile izolate. Situata in partea de est a bratului Sithonia, din peninsula Halkidiki, statiunea incanta vizitatorii, lasandu-le amintiri de neuitat. Panorama descrisa in departare de Muntele Athos si rasaritul soarelui creaza o imagine care nu poate fi uitata niciodata. Nu ratati rasaritul de soare pe plaja din Sarti!

halkidiki-travelturist
Rasarit de soare in Sarti

Este un loc de o frumusete incomparabila care atrage mii de turisti in fiecare an. O vacanta in Sarti include toate conditiile necesare pentru un concediu ideal: plaje minunate, viata de noapte, monumente istorice si oameni primitori. Sarti este o statiune usor cosmopolita care are cate ceva pentru fiecare, in functie de nevoile si dorintele voastre.

Cauti cazare in SARTI?
Pentru disponibilitate, rezervari online si preturi de cazare in SARTI: CLICK AICI!

sarti halkidiki
Sarti este cea mai cautata statiune din Sithonia

sarti halkidiki travelturist

Plaja din statiune este incredibila cu nisip fin si apa cristalina. Este una dintre cele mai mari plaje din Sithonia si este considerata una dintre cele mai bune din Grecia. Este vorba despre o vasta plaja de 3 km care ofera oaspetilor sai toate facilitatile posibile pentru o sedere placuta si confortabila. Jumatatea de sud a plajei are intrarea lina in apa marii. In aceasta zona se gasesc hoteluri si studiouri situate foarte aproape de plaja.

Cazare si divertisment

Preturile pentru o noapte de cazare pornesc de la 30 de Euro in aceasta zona, numita si Sarti Nou. Cazare recomandata de noi, pe plaja: Elisavet House

Iata si alte oferte de cazare . Am creat o casuta de cautare avand ca destinatie aceasta statiune. Tu trebuie sa intoduci datele calendaristice care te intereseaza.

Booking.com

Statiunea este organizata in anumite zone cu restaurante si baruri pe plaja, dar ofera si locuri izolate, unde va puteti bucura de soare si plaja departe de turisti. Frumoasa statiune atrage anual un numar semnificativ de vizitatori. Este o statiune cautata, in special de familii, deoarece ofera spatiu suficient copiilor sa se joace in apa putin adanca.

Bucurati-va de o binemeritata vacanta in Sarti, alegand una dintre ofertele de CAZARE DE TOP !

Iata cum se ajunge in Halkidiki!

Pentru o vacanta in Halkidiki este important sa plecati la drum cu cateva informatii, indiferent cu ce mijloc de transport veti dori sa calatoriti. Iata cum se ajunge in Halkidiki, pornind din Romania.

Lasă un răspuns