Argostoli, capiatala insulei Kefalonia

argostoli kefalonia travelturist

Argostoli, capitala insulei Kefalonia, merita vizitata in timpul vacantelor tale. Situat pe litoral, Argostoli este un oras frumos si curat. In anul 1953 orasul a fost foarte afectat de un cutremur mare care a lovit Kefalonia si alte Insule Ionice. Primaria orasului si guvernul grec au reusit sa construiasca din nou mai multe cladiri, pastrand stilul neoclasic si urmand traditia culturala si istorica din Kefalonia. Orasul se desfasoara in jurul lagunei Koutavos. La intrarea in capitala insulei Kefalonia, te intampina un pod de piatra, lung de 650 de metri. In sezonul estival orasul este destul de aglomerat si dispune de numeroase spatii de cazare, pentru toate gusturile.

argostoli kefalonia travelturist

Ce vizitam in Argostoli?

argostoli kefalonia travelturist
Booking.com

Lassi, zona cu plaje superbe in apropiere de Argostoli

In aceasta pagina, am dori sa mentionam si frumusetea zonei turistice Lassi. Este o zona turistica la malul marii, situata la doar 3 km de centrul orasului.
Lassi are restaurante traditionale grecesti si baruri cu evenimente sportive live. Minunatele plaje Makris Yialos si Platis Yialos sunt locul perfect pentru a inota si a va relaxa langa Argostoli.
Lassi este un loc perfect pentru a rezerva o cazare, datorita pozitiei sale. Astfel de aici, ai posibilitatea sa vizitezi capitala insulei Kefalonia si sa pleci in excursii spre oricare parte a insulei Kefalonia.