Kallithea este cea mai populara statiune din Halkidiki.

kallithea

Aceasta este situata pe primul brat al peninsulei Halkidiki, Kassandra. Kallithea se afla la 85 km de Salonic si este cel mai cosmopolit sat din Halkidiki. Pornind de aici, daca traversati bratul Kassandra, puteti vizita plajele din Kallithea precum si alte sate din Kassandra de est, cum ar fi Pefkohori , Hanioti , Kriopigi, Polichrono si Paliouri.  Puteti vizita si statiunile din vestul Kassandrei, cum ar fi Fourka, Posidi si Agia Paraskevi. Mai mult decat atat, satul Afitos se afla la numai 3 km distanta. Puteti merge acolo pentru o plimbare de dupa-amiaza.

Kallithea acopera nevoile celor mai exigenti turisti

 Kallithea este o statiune in care sunt oferite servicii de turism de inalta calitate. Daca va plac zonele aglomerate, ar trebui sa petreceti cu siguranta o vacanta in Kallithea. Ar trebui sa stiti ca, in timpul verii si in special in perioada de pana pe 15 august, traficul din zona este foarte aglomerat.
Vacanta dvs va fi usor de organizat, deoarece in statiune exista multe si diverse spatii de cazare. Astfel, puteti gasi o cazare ieftina sau va puteti caza la un hotel de lux. Depinde de cati bani doriti sa cheltuiti.

Cauti cazare in Kallithea?
Pentru disponibilitate, rezervari online si preturi de cazare in Kallithea: CLICK AICI!

Numele de Kallithea se refera la locatia frumoasa in care se afla satul. De fapt statiunea este inconjurata de o frumoasa padure de pini. In plus, este cel mai mare centru comercial din Halkidiki. Puteti gasi aici numeroase magazine cum ar fi: magazine de aur, magazine de imbracaminte, magazine de blanuri, magazine de incaltaminte, supermarketuri, agentii de turism, banci, oficiu postal, clinica, birouri de inchirieri auto si moto, fast food-uri, restaurante, cafenele si baruri.

Kallithea, viata activa de noapte!

Aceasta statiune este cautata in special de tineri datorita posibilitatilor de distractie oferite de cluburile de noapte. Totodata, barurile de pe plaja organizeaza petreceri reusite care dureaza toata ziua si toata noaptea. La 1,5 km distanta de Kallithea, pe drumul care duce spre Pefkohori, veti intalni cele mai populare cluburi de noapte din Halkidiki. Statiunea este locul perfect pentru tinerii care sunt fani al clubbing-ului. In timpul verii si pana la mijlocul lunii septembrie, cluburile cu cei mai buni DJ din nordul Greciei si cluburile cu Strip Show functioneaza permanent. In cele din urma, Kallithea este un sat in care sunt oferite servicii de turism de inalta calitate. Daca va plac zonele aglomerate, ar trebui sa petreceti cu siguranta cateva zile si nopti in Kallithea. Ar trebui sa stiti ca in timpul verii si in special in perioada de pana pe15 august, traficul din zona este foarte aglomerat. Kallithea este ideal pentru cei care cauta viata agitata de noapte!

Obiective turistice Kallithea

In centrul orasului Kallithea veti gasi Biserica Sfantului Pantelimon in stil rusesc. Chiar sub drumul principal, cu vedere spre mare, exista un sit arheologic unde au fost descoperite templul lui Dionysus si al Nimfei Acestea fac parte din Templul lui Zeus Ammon. Sanctuarul lui Zeus Ammon este unul dintre cele mai importante temple din Halkidiki. Sanctuarul lui Dionysus a fost fondat in a doua jumatate a secolului al VIII-lea i.Hr. de catre Euboean. Sanctuarul zeului egiptean Zeus Ammon a fost construit pe un platou mic pe partea nordica a sitului.

Alege una dintre cazarile de TOP din Kallithea!

Alkinios Studios– de la 30 euro/noapte

Brother”s House – de la 36 euro/noapte

Studios Olympia – de la 28 euro/noapte

Hotel Maria – de la 36 euro/noapte

Kokkos Brothers – de la 31 euro/noapte

Centrum Hotel – de la 41 euro/noapte

Toroneon Studios – de la 31 euro/noapte

Lasă un răspuns