Nikiana, statiunea sinonima cu relaxarea

Nikiana este un mic sat de pescuit din Lefkada, ce are un port pitoresc. Din acest motiv, Nikiana este o oprire populara pentru iahturile private. Micutul sat pescaresc de alta data, s-a transformat rapid intr-o statiune. Hotelurile care ofera cazare in Nikiana, asigura servicii de calitate. Statiunea se afla la aproximativ 9 km de orasul Lefkas si la 7 km de populara statiune Nidri. Nikiana a fost fondat de locuitorii satului montan Alexandros, sat care se afla in muntii verzi din apropiere.
Localizarea statiunii, o face ideala pentru a vizita atractiile insulei sau pentru a face turul Lefkadei. Datorita imprejurimilor sale frumoase cu vegetatie luxurianta, maslini si chiparosi, locul este preferat de cei care cauta odihna si relaxare.

Cazare ieftina in Nikiana gasesti AICI

nikiana lefkada travelturist 1

Nikiana, statiune linistita in apropiere de Lefkas

Booking.com

Este o statiune ideala pentru familii care vor o vacanta linistita, fiind aproape de capitala insulei, Lefkas. Puteti ajunge in orasul Lefkas cu autobuzul sau puteti inchiria o masina pentru a merge la cumparaturi. Desi este un loc linistit, in statiune exista cateva baruri si restaurante unde puteti savura o bautura sau o mancare traditionala, daca nu doriti sa mergeti in Lefkas. Toate activitatile din statiune sunt legate de micul port. Statiunea se afla intr-un golf frumos. La mica distanta de plaja din Nikiana se gaseste Manastirea Agios Pateres (Sfintii Parinti) ce va ofera o panorama superba spre zonele montane Alexandros si Kolyvata si asupra Marii Ionice. De aici puteti admira peisaje superbe asupra marii de un albastru- turcoaz, incredibil.

nikiana lefkada travelturist 2

Plaja din Nikiana

nikiana lefkada travelturist 3

Desi s-au facut ivestitii turistice semnificative in zona, plajele sunt inca intacte si, prin urmare, nu exista prea multe facilitati turistice, cum ar fi sezlonguri si umbrele. Dar puteti profita pe deplin de umbra naturala a copacilor si a stancilor din jur! Descoperiti si bucurati-va de plaja cu nisip si pietris, precum si de apele cristaline. Daca preferati sporturile acvatice, aici se afla Centrul de scufundari Lefkada. Alte plaje vecine sunt Episkopos si Ligia.
Terenul montan al zonei este ideal pentru plimbari cu bicicleta sau ATV-uri. Statiunea ofera o vedere panoramica a coastei de est si a muntilor de pe continent.
In cazul in care cuvantul vacanta inseamna relaxare, panorame spectaculoase, peisaje verzi si activitati sportive, vizitati Nikiana!

Lasă un răspuns