kassandra halkidiki
Kassandra, frumusete naturala si viata activa de noapte.

Kassandra, bratul cel mai vestic din Halkidiki, este renumit pentru frumusetea sa naturala, dar si pentru viata activa de noapte. Intrarea pe bratul Kassandra se face intr-un mod impresionant, prin podul de la Nea Potidea. Practic, peninsula Kassandra este o insula separata de partea continentala prin Canalul Potidea. Cu numeroasele ambarcatiuni care il traverseaza zilnic, Canalul Potidea ofera o panorama incantatoare mai ales la apusul soarelui. Statiunile de pe bratul Kassandra gazduiesc festivaluri anuale si oportunitati de distractie nesfarsite. Festivalul Sani, cu dansuri moderne si spectacole teatrale, este o binecuvantare pentru orice calator. Vorbind de festivaluri, cel care are loc in Siviri, este un alt eveniment cu traditii si divertisment. Posibilitatile de cazare in Kassandra sunt pentru toate pretentiile si buzunarele. Statiunile si satele pescaresti situate pe bratul Kassandra ofera turistilor momente binemeritate de odihna si de distractie.

Booking.com

Plimbare pe tarmul bratului Kassandra

Intr-o vacanta pe acest brat al peninsulei Halkidiki, se recomanda o plimbare pe tarmul peninsulei, care este scaldat de apele din Marea Egee de Nord. Veti fi uluiti de frumusetea salbatica a nordului bratului Kassandra. Padurile verzi de pin la est si numeroasele facilitati de divertisment din partea de vest a bratului incanta deasemenea turistii. Vizitati plaja Paliouri dar si faimoasele plaje  mici dar superbe din apropierea acesteia.

Cauti cazare in peninsula Kassandra ?
Pentru disponibilitate, rezervari online si preturi de cazare in Kassandra:
CLICK AICI!

Statiuni pe bratul Kassandra

kassandra

Cu numeroasele hoteluri de lux si complexe de apartamente, statiunea Sani este una dintre cele mai atragatoare de pe partea vestica a peninsulei. Peisajul este incantator, iar plajele cu nisip auriu si ape limpezi sunt ascunse intre padurile de pini. In departare se vede legendarul Munte Olimp. Punctul culminant sunt concertele si spectacolele bazate pe drama moderna si veche greceasca.
In afara de Sani, va puteti rasfata cu petreceri pe plaja si cu alte activitati de noapte in Pefkohori, Polichrono, Fourka si Posidi pe partea estica a bratului Kassandra. Tavernele de la malul marii, magazinele de suveniruri si cluburile sunt abundente. Cea mai cautata statiune pentru tineret din Kassandra este Kallithea. O statiune plina de viata, cu o plaja superba si cu hoteluri si apartamente pe toate gusturile care pot fi una dintre alegerile tale de cazare in Kassandra.

Inainte de a ajunge la distractia de noapte, asigurati-va ca ati vizitat Afitos, cel mai frumos sat din Kassandra. Situat in partea de nord-est a peninsulei si cu vedere la un golf minunat, Afitos are biserici ortodoxe crestine, case de piatra si strazi inguste pietruite.
Agia Paraskevi este o statiune balneara aflata pe varful dealului, cu vedere la mare si inconjurata de paduri de pin. Baile termale din Agia Paraskevi ofera tratamente de intinerire in saune, facilitati de hidromasaj si relaxare in piscine.

Cum se ajunge in Halkidiki

Pentru o vacanta in Halkidiki este important sa plecati la drum cu cateva informatii, indiferent cu ce mijloc de transport veti dori sa calatoriti. Iata cum se ajunge in Halkidiki, pornind din Romania. Citeste mai mult

Cazare in Kassandra, preturi pentru toate buzunarele!

ANEMOS HOTEL, POLYCHRONO, KASSANDRA

Lasă un răspuns