Descoperiti Sivota!

Visezi la o vacanta in Grecia?

Ti-ar placea un loc minunat cu insule verzi? Sivota!sivota

Alege o vacanta in Sivota !Un loc a carui frumusete naturala unica nu a fost deteriorata in timp de interventia  umana. Este un loc cu o multime de plaje nisipoase, unele mici, altele izolate.
Plajele din regiune sunt accesibile atat cu masina cat si cu barca. Unele plaje au ape putin adanci, ideale pentru copii mici iar altele cu ape adanci, pentru cei care iubesc aventura si riscurile marii. Zona este renumita  mai presus de toate, pentru litoralul cu ape limpezi.

Booking.com

Insulele verzi imprastiate in jurul zonei, cu ape limpezi si plaje minunate, par a fi o extindere a continentului.

Aici natura isi dezvaluie frumusetile nelimitate, iar apele linistite si limpezi ale Marii Ionice va asteapta sa le admirati si sa va bucurati de vacante de neuitat si relaxante. Aici poti gasi tot ce ai visat!

Localizare


Satul este situat pe coasta de sud a regiunii Tesprotia, la 20 km de Igoumenitsa, urmand drumul de coasta spre Parga. Posibilitatile de cazare in Sivota sunt diverse.

In  fata satului Sivota, sunt Corfu si insulele Paxos si Antipaxos.

Numele contemporan Sivota i-a fost dat dupa al doilea razboi mondial. Localitatea este cunoscuta si datorita bataliei de la Sivota, care s-a dat intre locuitorii din Corfu si Corinteni in 433 i.Hr.

 

Excursii in regiunea Sivota

Sivota va fipunctul de plecare pentru a descoperi zona Thesprotia si intregul Epirus, facand excursii zilnice scurte. Vei avea ocazia sa vezi raul Acheron sau Zagorochoria. De asemenea trebuie sa va informati despre excursiile organizate in interiorul tarii.

Ceea ce face satul sa fie unic sunt cele patru insule verzi, precum si numeroasele golfuri mici, care exista in jurul lor.
Combinatia dintre natura verde, plina de copaci pe dealurile din jur si apele albastre cristaline ale marii, fac un ansamblu armonios care ofera o frumusete inexprimabila. Rareori natura are atat de multa frumusete intr-o singura zona.

 

Lasă un răspuns