Nei Pori este o statiune noua si moderna in Grecia, situata la poalele legendarului Munte Olimp

Regiunea Pieria, situata in Macedonia Centrala, la sud de Salonic, este una dintre cele mai frumoase si populare destinatii turistice din Grecia. Pieria ofera turistilor 16 plaje superbe care se intind pe aproape 70 km de coasta. Nei Pori este cea mai sudica statiune din regiunea cunoscuta sub numele de Riviera Olimpului. Daca in trecut era un fost sat pescaresc, acum a devenit o statiune moderna si eleganta. Statiunea se afla la poalele legendarului Munte Olimp si ofera numeroase posibilitati de cazare si divertisment. Verdele crud din jur, imaginea impunatoare a Muntelui Olimp si claritatea apei marii, fac din aceasta statiune un loc indragit de tot mai multi turisti.

Adauga datele tale de cautare in casuta de mai jos, pentru a obtine cea mai buna oferta de cazare in Nei Pori.

Booking.com

Nei Pori se remarca prin strazi late, de-a lungul carora sunt numeroase vile construite in stil grecesc, precum si mini-marketuri, taverne si baruri. In zona centrala a statiunii se afla biserica. Acest simbol al statiunii apare pe majoritatea suvenirurilor.

nei pori travelturist

Cauta cazare direct pe harta Nei Pori

Booking.com

Plaja din Nei Pori

Cea mai buna plaja din Pieria se afla in statiunea Nei Pori si are o lungime de aproape 5 km.  Plaja este foarte larga, intre 50 si 100 de metri si foarte aerisita. Plaja din Nei Pori este cotata cu “steagul albastru” pentru serviciile sale perfecte. Marea Egee este calda, limpede si are mai multe nuante de verde. Plaja cu nisip fin are intrarea lina in apa si prin urmare, este ideala pentru familiile cu copii. La intrarea in mare, partea de jos este numai de nisip si nu sunt roci. Conditiile sunt perfecte si pentru practicarea sporturilor de apa. Turistii pot practica diverse sporturi, deoarece exista o multime de locuri de joaca amenajate chiar pe plaja. Exista o multime de baruri pe plaja care ofera umbrele gratuite si sezlonguri in schimbul consumatiei: bauturi racoritoare, fructe, cafea si ceai. In apropierea plajei o multime de taverne imbie turistii cu mancaruri traditionale grecesti si nu numai. In meniul restaurantelor din statiune sunt si mancaruri ce apartin bucatariei internationale.

nei pori mancare greceasca

OFERTE DE CAZARE RECOMANDATE

Ce putem vizita in zona

Despre Muntele Olimp, Muzeul Dion si ce poti vizita in aceasta zona citeste articolul despre Obiective Turistice Riviera Olimpului.

Lasă un răspuns