Statiunea Olympic Beach mai este cunoscuta si sub numele de Akti Olympiaki. Este o statiune care face parte din salba de statiuni care alcatuiesc Riviera Olimpului. Statiunea se afla la o distanta de 3 km de Paralia Katerini si la 76 km de Salonic. Este o statiune mai mica si mai putin aglomerata decat Paralia Katerinis si din acest motiv, este mai potrivita pentru cei care cauta o vacanta linistita.

olympic beach travelturist

In statiune sunt o multime de hoteluri, vile si pensiuni care ofera cazare pretabila la orice tip de buget.

Booking.com

Plaja din Olympic Beach

Plaja statiunii este larga si nisipoasa, cotata cu ,, Blue Flag”. Exista zone de plaja amenajate cu umbrele si sezlonguri, in apropierea carora se afla beach baruri si o multime de taverne. Multe dintre barurile de pe plaja ofera sezlonguri si umbrele in schimbul consumatiei.

plaja olympic beach travelturist

Intre statiunile Olympic Beach si Paralia Katerinis este o plaja lata care de obicei nu este aglomerata. Insa, pentru cei care vor sa se tolaneasca pe nisipul fierbinte, sunt destul de mari zonele de plaja neamenajate. In zona exista si un camping.

plaja olympic beach travelturist

Restaurantele si terasele din statiune practica preturi rezonabile, iar oferta de mancaruri este diversificata. Fiind o statiune iubita de romani, foarte frecvent veti gasi in restaurante si baruri, meniul scris in limba romana. La unele taverne nu trebuie sa va uimeasca faptul ca se servesc inclusiv mancaruri traditionale romanesti de genul : sarmale, ciorba de burta, mititei e.t.c

mancare in olympic beach

Pentru ca in ultimii ani, statiunea a cunoscut o dezvoltare continua, foarte multe dintre locatiile de cazare sunt hoteluri noi ce ofera conditii de cazare in Olympic Beach.

hotel riviera olimpului travelturist

Bucurati-va de o plimbare de seara pe faleza iluminata care face legatura dintre statiunile Olympic Beach si Paralia Katerinis, fie pe jos , fie cu trenuletul care circula intre cele doua statiuni. O multime de atractii turistice te asteapta sa le descoperi. Statiunea poate fi punctul de plecare pentru a descoperi Muntele Olimp, care se inalta semet in departare. Vezi articolul Obiective Turistice Riviera Olimpului.

zona de promenada