Olympic Beach este una dintre statiunile din regiunea Pieria, care este foarte indragita de romani. Plaja larga, cu nisip fin, multimea de facilitati de divertisment si apropierea de Muntele Olimp, cu atractiile din jur, sunt motivele pentru care multi turisti aleg cazare in Olympic Beach.

Am realizat o selectie de unitati de cazare in Olympic Beach, la care puteti sa adaugati datele de cautare care va intereseaza. Sunt unitati turistice care sunt cotate foarte bine pe Booking.com.

SAVVAS

Aceasta proprietate se afla in Olympic Beach, la 2 minute de mers pe jos fata de plaja. Savvas pune la dispozitie o gradina, o terasa si unitati de cazare cu acces gratuit la internet WiFi si balcon. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

HOTEL ANTIQUE

 Hotelul Antique ofera cazare cu WiFi gratuit, in OLYMPIC BEACH, la doar 125 de metri de cea mai apropiata plaja. Cotat cu ,,foarte bine”, de catre turistii care i-au trecut pragul, HOTEL ANTIQUE pune la dispozitie camere duble incepand de la 35 euro/noapte. Profita ACUM de oferta si rezerva-ti cazare pentru vacanta ta in Olympic Beach AICI!

VILLA ELLI

Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Proprietatea are camere de familie si o terasa. WiFi este gratuit in toata proprietatea. Un studio pentru 4 persoane are o oferta de pret care porneste de la 45 euro/persoana. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

PARTHENON ART EXECUTIVE WING

Situat chiar pe plaja, Parthenon Art Executive Wing ofera camere de familie cu terasa. Locatia este cotata la superlativ de turistii care au ales cazare la acest hotel. Pretul la o camera cu doua paturi single si un pat dublu porneste de la 68 euro/noapte. Rezerva vacanta ta in Olympic Beach, la cel mai bun pret AICI!

Olympic Beach-cazare ieftina in zona Pieria

Lasă un răspuns