Iubesti diminetile de vara in care razele soarelui sa-ti mangaie fata si valurile marii sa-ti incante auzul? Opteaza pentru cazare in Paralia Katerinis, intr-o locatie la malul marii! Am realizat o selectie cu locatiile situate chiar pe plaja. Acestea ofera cazare in Paralia Katerinis in conditii de top si la preturi accesibile! Rezervati la hotel acum!

AKTAION

Situat la malul marii in frumoasa statiune Paralia Katerinis si la 400 m de centru, hotelul AKTAION ofera conditii fabuloase incepand de la 55 euro/noapte .Rezerva la cel mai bun pret AICI!

PANORAMA HOTEL

Situat in zona Paralia Katerinis, chiar la malul marii, PANORAMA HOTEL ofera cazare in camera dubla incepand de la 57 euro/noapte si un mic dejun fabulos inclus in pret. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

HOTEL ZEFYROS

Hotelul Zefyros poate fi alegerea ideala de cazare in Paralia Katerinis, intrucat se afla amplasat la malul marii si la doar 50 m fata de centrul statiunii. Camerele asigura toate dotarile de care ai nevoie iar in pretul de cazare care porneste de la 57 euro/noapte este inclus si un mic dejun diversificat, continental. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

PARALIA BEACH BOUTIQUE HOTEL

PARALIA BEACH BOUTIQUE HOTEL este unul dintre bestsellerurile Booking.com din statiunea Paralia Katerinis. Hotelul este situat la malul marii, la cativa pasi de plaja Paralia Kolimvisissi. Pretul pentru cazare porneste de la 63 euro/noapte , in care este inclus si un mic dejun fabulos tip bufet. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

Cazare in Paralia Katerinis, la malul marii!

Lasă un răspuns