Leptokaria este o statiune moderna, care se afla la poalele Muntelui Olimp. Statiunea face parte din salba de statiuni numita Riviera Olimpului. Alege cazare in Leptokaria pentru vacanta in Grecia in 2022! Ofertele sunt numeroase si de aceea venim in sprijinul d-voastra cu cele mai interesante posibilitati de cazare in Leptokaria.

Kathy Rooms, cazare in Leptokaria, la malul marii!

cazare in Leptokaria
Kathy Rooms, cazare in Leptokaria, foarte aproape de plaja

Kathy Rooms este una dintre locatiile de cazare in Leptokaria care se afla foarte aproape de plaja. Locatia este cotata cu ,, SUPERB” , in urma recenziilor turistilor. Un apartament pentru 2 persoane porneste de la 64 euro, iar unitatea pune la dispozitie apartamente pentru 2-4 persoane. Rezerva la cel mai bun pret AICI!

Epavlis Boutique apts

Aceasta proprietate este la 1 minut de mers pe jos fata de plaja. Unitatea de cazare este localizata la 50 de metri fata de Leptokarya Beach. Epavlis Boutique are frumoasa zona de relaxare. Apartamentele sunt luxoase, cu mobilier modern amenajate cu mult bun gust si ofera aer conditionat, balcon si WiFi gratuit. Un apartament studio cu vedere la mare pleaca de la 49 euro/noapte. Rezerva AICI la cel mai bun pret!

Nefeli Apartments

nefeli apartments leptokaria travelturist
Nefeli Apartments Leptokaria

 Hotelul Nefeli se afla pe plaja cu nisip din Leptokaria, la 15 km de Katerini. Veti gasi aici un cafe-bar pe plaja, care serveste bauturi racoritoare si gustari. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Studiourile sunt modern decorate si au: control climateric, TV LCD cu canale prin satelit si balcon cu mobilier de exterior confortabil. Toate sunt in sistem self-catering si includ o chicineta cu cana fierbator, ustensile de bucatarie si frigider. Un apartament pentru doua persoane, cu vedere la mare porneste de la 50 de euro/noapte. Rezerva AICI la cel mai bun pret!

Cazare in Leptokaria, statiunea de la poalele Muntelui Olimp!

Lasă un răspuns